Over My Initials

Emma Böttcher

Oprichter My Initials

My Initials is een small business op het gebied van gepersonaliseerde accessoires, opgericht door Emma Böttcher. Deze onderneming staat voor het laten zien van je eigen identiteit, iedereen is uniek op zijn of haar eigen manier!

No one is you, and that’s your super power!

Deze quote vormt ook wel de basis voor het bedrijf. Bewaar jouw spullen netjes met een van de gepersonaliseerde accessoires. De items worden per stuk geheel naar wens met de hand bedrukt, ingepakt en naar jouw verzonden!

Over mij
Ik ben Emma Böttcher, ik ben 20 jaar en woonachtig in Doetinchem. Ik studeer Facility Management aan de HAN in Nijmegen en momenteel volg ik de minor Retail- en winkelmanagement. Naast het runnen van mijn eigen bedrijf ga ik graag in mijn vrije tijd op stap en uit eten, rijd ik paard, sport ik en heb ik een bijbaantje in de horeca.

Op de hoogte blijven van al het nieuws? Volg de socials!

Heb je vragen of opmerkingen? Mail gerust! 

Kernwaarden

Uniek

Alle producten zijn uniek niet als jij!
Geef jou accessoires een persoonlijke touch door initialen of een naam toe te voegen.

Tijdloos

De items zijn stuk voor stuk tijdloze en elegante items.
De accessoires zijn geschikt voor iedereen en elke gelegenheid!

Authentiek

Bij alles accessoires is er de mogelijkheid tot personaliseren.
Dit gebeurd handmatig, nauwkeurig en met passie!

Mijn favorieten

Winkelwagen